Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kontroverzní rapper a módní návrhář v jednom Kanye West (46), jenž si nechává říkat Ye, opět šokuje. Na svém Instagramu sdílel několik fotografií své manželky Biancy Censori, na nichž je bez nadsázky téměř nahá. West navíc fotografie doplnil o prohlášení, že letos jeho žena bude nosit ještě méně oblečení, což řadu lidí začíná znepokojovat.

Umělec se pochlubil 18,4 milionu fanoušků pohledem na odhalené tělo své manželky, přičemž jeden ze snímků byl doplněn o komentář: „Letos bez kalhotek.“

Zatímco na některých záběrech má na sobě Bianca pouze téměř neviditelná tanga a proužek kožešiny přes ňadra místo topu, na dalších je oděna do korzetu na šněrování odhalujícího téměř celé její poprsí.

Spíš než Biančina ‚odvaha‘ nyní začíná veřejnost pobuřovat jeho majetnické chování, kdy svou ženu prezentuje jako kus masa na trhu. Podle mnohých navíc Censori na fotografiích působí, jako by ji unesli, či dokonce rappera obviňují z toho, že ji svým misogynním jednáním a manipulací týrá.

„Doufám, že ji její rodina a přátelé zachrání před jeho misogynním šílenstvím. Nezdá se, že by to celé režírovala ona. Je obrovský rozdíl, jak vypadala předtím, než ho poznala, a teď. Zajímalo by mě, jestli by chtěl, aby se jeho dcery oblékaly tímto způsobem. Hádám, že ne,“ zní komentář, s nímž souhlasily bezmála dva tisíce lidí.

„Tohle je tak degradující a ponižující. On je nechutný a ona není v pořádku. Je očividně zranitelná,“ píše další čtenář a jiní souhlasí: „Je neuvěřitelně smutné vidět, co se děje s touto krásnou mladou a talentovanou ženou. Vzhledem k tomu, že její přátelé vyjádřili obavy, že není zdaleka taková, jaká bývala předtím, jsou tady jasné náznaky toho, že se něco děje.“ Nebo: „Tohle je týrání – on ji ovládá. Je to inteligentní žena, architektka a změnila se neuvěřitelně, je to smutné.“

Mnozí přitom zmiňují i jeho snahu pomstít se prostřednictvím Censori bývalé ženě Kim Kardashian. „Kdybych byla Kim, nedovolila bych mu přiblížit se k mým dětem,“ má jasno další čtenářka.

Reklama

Další články

Načítám