Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Hudson Leick, známá jako Callisto ze seriálu Xena, dorazila do Prahy. I když od natáčení posledních dílů Xeny uběhlo deset let, vypadá Hudson fantasticky. Fanoušky na setkání milovníků sci-fi nadchla půvabná blondýnka velmi úsporným modelem.

Ubytovala se v pražském hotelu Adria na Václavském náměstí, kde ji přivítali stylově česky, a to čerstvě upečenými českými koláčky. I když Hudson jí zdravě a jen lehká jídla, zamilovala se do českého štrúdlu, zmíněných koláčů i bábovky. Sama se však divila, jak ostýchaví Češi dokážou být: „Rozhodně byste se měli víc objímat,“ vykřikovala. A neváhala a téměř každého, koho během svého pobytu potkala, okamžitě objala.

Na setkání s fanoušky v klubu Lávka zároveň podpořila i projekt na výcvik asistenčních psů. Na akci Meet Hudson si v rámci programu zahrála na pacientku trpící svalovou atrofií. – věci, které jí padaly z rukou, jí asistenční pes Jeff ochotně sbíral ze země a podával. Na konci vystoupení předvedla i vřískot typický pro její postavu Callisto.

Seriál Xena jako jeden z prvních ukázal sílu ženy, která nemusí nahrávat jen svým mužským protějškům a být jejich milenka, ale dokáže se postavit na vlastní nohy. Kromě toho vyobrazil i vztah obou hrdinek, který si každý mohl vykládat po svém – pomohl tak tisícům homosexuálům s uvědoměním si vlastní orientace.

Reklama

Další články

Načítám