Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O zálibě Leoše Mareše (48) v luxusních vozech jeho fanoušci dobře vědí. Zvlášť jeho (zatím) posledního mazlíčka na čtyřech kolech pravidelně vídají i na Instagramu. Jedná se o Rolls-Royce, jehož pořizovací cena začíná na osmi milionech. V garáži už ale parkoval či stále parkuje i další luxusní vozy.

Pane mu říkalo například Ferrari 360 Modena, které se objevilo i v Leošově klipu k písni Svalnatec, dále Porsche Cayenne, Audi R8, Mercedes Benz S, Lamborghini Aventador, které měl jako jeden z prvních v Česku, nebo Ferrari 488.

Nejluxusnější model je ale beze sporu Rolls-Royce Cullinan, kterým se odměnil za vyprodané koncerty v O2 areně. V bílé barvě, pro tu má prý u aut slabost. Stejné auto vlastní i Marešův oblíbený fotbalista Cristiano Ronaldo.

Pro magazín Proč ne? navíc svěřil, že kdyby mu manželka Monika nedala „zelenou“, nepořídí si ho. „Kdyby mi ve slabé chvilce nedala povolení, nekoupím ho. Teď toho chvílemi možná lituje,“ uvedl Mareš.

Moderátor ale nepohrdl ani starým dobrým trabantem, který před pěti lety v rámci sázky s kolegou Patrikem Hezuckým na měsíc vyměnil za všechny své bouráky. A před pár dny si pro změnu odřídil Ferrari 488 za 5,5 milionu korun, které speciální technikou obarvil v interaktivní galerii Galaxie barev. Vůz jde nyní do soutěže.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám