Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po rodinné dovolené v italské provincii Como se moderátor Leoš Mareš (48) vydal s manželkou Monikou za dalšími zážitky. „Pokračujeme z Itálie. Teď už jen my,“ uvedl k jednomu z příspěvků.

Manželé si tentokrát užívají luxusu a pohody v Monte Carlu. Ubytovaní jsou v jednom z nejlepších hotelů, který se nachází hned vedle známého monackého kasina. Týden pro dva hosty vyjde přibližně na 300 tisíc korun.

Na místě nechybí ani moderátorův superluxusní vůz Rolls-Royce Cullinan, který si vysnil a před několika lety pořídil za více než 10 milionů korun.

Leoš a Monika si ve středisku luxusu užívají romantické chvíle, ale také nákupy. Ve večerních hodinách se totiž chystají do slavného kasina, kde je třeba dodržet dress code.

„Vezmeš si je? Tak si je vem do kasina. To já budu nejšťastnější, ale musíš si je dneska vzít,“ říkal Leoš Monice během nakupování v designovém butiku, když si maminka dcery Alex zrovna zkoušela úchvatné průsvitné šaty s motýlkovými detaily od značky Saint Laurent.

Ty odhalovaly nejen její štíhlou postavu, ale také zadeček v tangách. Jedny ze zkoušených šatů si pak půvabná brunetka nakonec pořídila. O jaké se jedná, se fanoušci zřejmě dozví v pozdějších hodinách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám