Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hollywoodského věčného mládence Leonarda DiCapria (49) jsme poslední měsíce vídali především během jeho nočních tahů, kdy jej prakticky již nelze spatřit jinak než s rouškou přes obličej a kšiltovkou naraženou do čela tak, že lze jen stěží poznat, že jde skutečně o oscarovou hvězdu. V pondělí večer ovšem udělal DiCaprio výjimku a dostavil se na 33. ročník udílení cen Gotham v New Yorku.

Doprovod mu ovšem nedělala jeho půvabná italská partnerka Vittoria Ceretti, nýbrž kolegyně z filmu Zabijáci rozkvetlého měsíce Lily Gladstone.

Poté, co zmiňovaná filmová novinka v létě bodovala na filmovém festivalu v Cannes, se dočkala podobně kladného přijetí i od diváků a kritiků. Historický snímek během ceremoniálu obdržel cenu Historical Icon a Creator Tribute, jež oceňuje významné historické momenty a filmaře spolu s herci, kteří příběhu dodali autenticitu.

Pocty se tak dočkala nejen Gladstone, ale i ostatní herci, mezi nimiž nechyběl například Robert De Niro nebo Brendan Fraser.

Reklama

Další články

Načítám