Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejdřív Dominika Myslivcová (29) a teď i Lela Ceterová (34) byla kritizována kvůli nošení pravé kožešiny. Manželka Karlose Vémoly (38) se pochlubila novou zimní bundou, kterou doporučila i jako luxusní dárek. „Častokrát muži neví, co koupit svým polovičkám, a proto bychom my ženy měly dát mužům malou nápovědu. Co ženu zaručeně potěší, je luxusní a kvalitní bunda nebo pěkné oblečení,“ uvedla známá blondýnka k videu, na kterém vyniká právě její nová bunda.

Netrvalo dlouho a pod příspěvkem se strhla vášnivá diskuse, kterou Lela nechala běžet, a na některé komentáře dokonce reagovala.

„Hlavně, že se i s Karlosem pasujete na milovníky zvířat a nosíte zabitá zvířata kolem krku. Hnus,“ napsal jeden ze sledujících, kterému Lela odpověděla.

„Jaj, proč vy nosíte kabelky z kůže, opasky či boty? To vás netrápí? Proč jezdíte v autě? Také je tam interiér z kůže. Proč jíte maso? To vám nevadí, že zvířata zabíjejí, abyste měli plné bříško? Fakt! Už raději nic nepište, je to trapné,“ vzkázala.

„Ochránkyně zvířat,“ uvedla další sledující. „Já? S dovolením, vy jste ten ochránce. Tak šup napsat dopis prezidentovi, jak v cirkusech týrají zvířata. Nebo se postavte na hlavu třeba,“ vzkázala Lela rázně. V komentářích se pak dočkala i nějaké podpory.

„Krásná, moc ti to sluší. Ty kecy neřeš, to je pouze závist,“ napsala fanynka. „Takové nenávisti pod jedním příspěvkem. Někteří lidé jsou vážně odpadem společnosti. Krásné svátky, Lelo,“ podotkla další.

Reklama

Další články

Načítám