Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lela Vémola (34) platí za jednu z největších českých sexbomb. Pyšní se obřími vnadami. V našem pořadu Superchat přiznala, že kdyby to mohla vzít zpět, udělala by to a tak velké implantáty by nezvolila.

„Zvětšit bych si je nechala, měla jsem lentilky pod kobercem. Spolužáci mě ve škole i šikanovali, trpěla jsem tím. Ale ne do takových velkých rozměrů. S odstupem času vnímám, že mám problém s oblečením, kamera zvětšuje. Víc bych byla praktická a možná je to i věkem. Výstřednosti už mám za sebou,“ řekla Super.cz Lela Vémola.

O zmenšení ale nijak neuvažuje. „Nemám už chuť na žádnou plastiku. Pokud nebudu mít zdravotní problém tak ne. Já už mám narkóz plné zuby. Nedělají mi dobře,“ upřesnila manželka Karlose Terminátora Vémoly.

Vnímá i to, že vypadá mohutnější než je. „Kdybych mohla vrátit čas, tak velká prsa bych nechtěla. Někde to na kameru vypadá dobře, někde zle. Kamera mě asi nemá ráda. Chodí za mnou lidé, že ve skutečnosti jsem taková malá a drobná,“ krčí rameny.

„Když se někdo směje, že můj Instagram je fake, že jsem ve filmu tlustá, tak ať přijde za mnou a řekne mi to. Já nemám šanci cvičit a na to mám perfektní postavu. Já tlustá opravdu nejsem,“ uzavřela Lela Vémola.

Reklama

Další články

Načítám