Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dovolenou plnou neskutečných zážitků si v Thajsku s manželem užívá Lela Vémola (34). Zatímco Karlos Vémola (38) v exotice většinu času trénuje a připravuje se na zápas s Attilou Véghem, jeho žena relaxuje. Sdílí snímky v bikinách od bazénu, návštěvy masáže a podniká výlety.

Jedním z nich bylo koupání se slony na ostrově Phuket, které si manželský pár nemohl vynachválit „Můj nejkrásnější zážitek,“ připsala si blondýnka k sérii fotografií, na kterých pózuje v plavkách přitisknutá ke slonovi. Fanoušci se začali okamžitě dotazovat, zda se jedná o záchrannou stanici a zda je o zvířata správně postaráno.

Druhá část sledujících se začala zajímat o to, zda si slona manželský pár nepořídí i domů. „Už Vémola kupuje slona i domů?“ stálo v jednom z komentářů. „No co, trošku větší bazén a můžete ho vzít domů,“ napsala Lele další ze sledujících. Sama Vémolova žena je milovnicí zvířat a podobného mazlíčka by klidně měla i v Česku.

„Vezmeme si ho domů do Vémolendu, lásko?“ nechala se slyšet Lela. „A proč ne, Karlosi, jen zahradu rozšířit,“ napsala jedna z fanynek. Vémola je svou vášní v chovu zvířat známý. Jeho sídlo už bylo domovem pro nespočet mazlíčků, vedle psů si MMA zápasník pořídil například pštrosa, krokodýla, žraloka, klokana, ale taky miluje lvy a tygry. Bílá tygřice Antonie Ramba mu však byla před nedávnem odebrána, sportovec totiž neměl potřebné dokumenty ohledně původu zvířete.

Pro pořízení slona by musel Vémola své sídlo zřejmě trochu rozšířit. Přece jenom to není mazlíček, kterému stačí menší výběh na předzahrádce. U bijce a milovníka zvířat však není nic nemožné. A třeba ho jeho žena zvládne přemluvit, aby svou rodinnou zoo zvětšili o další přírůstek.

Reklama

Další články

Načítám