Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lela Ceterová (34) je známá tím, že o sebe a své tělo dbá. Čas si na sebe dokáže udělat i jako maminka dvou malých dětí a je znát, že se její snaha velmi vyplácí.

Manželka MMA zápasníka Karlose Vémoly (38) nedávno sdílela několik snímků v bikinách, kde vyniká její štíhlé tělo. A je to právě vyrýsované bříško, které má na svém těle úplně nejradši.

Fanouškům nyní stručně prozradila, jak si útlý pas udržuje. „Co na svém těle nejvíc miluji, je moje břicho. Já necvičím, je to pouze strava, běhání za dětmi a sex,“ napsala Lela zcela otevřeně k fotografii na sociálních sítích.

Lela Ceterová je sice se svou drobnou postavou velmi spokojená, avšak nedávno přiznala, že často není spokojená s tím, jak vypadá na kameře, která z ní dělá ženu dvojnásobných proporcí. Její fanoušci jsou prý dokonce často v šoku, když ji pak potkají osobně. „Mám pocit, že mě kamera nenávidí. Každý, kdo mě potká osobně, je v šoku, že jsem tak drobná,“ svěřila se Lela Ceterová Super.cz s úsměvem.

Reklama

Další články

Načítám