Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lela Ceterová (34) se často objevuje ve společnosti, a když přijde nabídka na dobrou spolupráci, pak ji ráda přijme. Jako tomu bylo před časem, kdy kývla na účast v pořadu Nákupné maniačky, který se aktuálně vysílá na Slovensku.

Manželka Karlose Vémoly (38) si spolupráci nemůže vynachválit a velmi je spokojená i s tím, jak na kameře tentokrát vypadá. Už několikrát se totiž zmínila, že často vypadá příliš mohutně, ač je realita zcela jiná.

„Mám pocit, že mě kamera nenávidí. Jsem vždycky obryně a ve skutečnosti je to úplně jinak. Každý, kdo mě potká osobně, je pak v šoku, že jsem tak drobná,“ svěřila se Lela před časem Super.cz.

Tohle téma otevřela i nyní, když se rozhodla kriticky rýpnout do tvůrců dokumentárního filmu Karlos, kde se sama sobě nelíbí, a dokonce se kvůli svému vzhledu setkala i s kritikou. „Ve filmu mého manžela jsem před kamerou vypadala obrovská a hodně z vás mě kvůli tomu kritizovalo. Jak můžete vidět, na Tv Joj byl tým šikovných kameramanů, a obrovská teda opravdu nevypadám. Děkuji, chlapci. Opět je to jen o tom, kdo umí natáčet a kdo ne. Je mi jedno, jestli se urazí lidé zodpovědní za natáčení filmu. Já jsem se mohla také urazit, protože jsem tam bohužel vypadala špatně a ve skutečnosti tak vůbec nevypadám. Tak se věci mají,“ uvedla maminka dvou dětí na sociálních sítích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám