Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Karlos Vémola (38)Lela Ceterová (34) mají pořádně nabitý prosinec. To nejen kvůli svátkům, ale také narozeninám dětí, a MMA bijec má ještě koncem prosince zápas pod křídly organizace Oktagon MMA.

Známá rodinka sdílela několik společných vánočních snímků v tematických kostýmech. Karlos Vémola vypadal jako Santa a Lela Ceterová jako krásná paní Santová.

Známá blondýnka dokonce prozradila, že i sama sobě nadělila krásný dáreček. Také přiznala, že má za sebou nejen krásný, ale i velmi náročný rok.

„Letos jsem udělala radost nejen svým nejbližším, ale i sobě. Dopřála jsem si dárek, který pro mě hodně znamená a má jistou symboliku. Celý rok byl velmi náročný, ale krásný. Jsem vděčná za každý den, který mi život dává a dal. Jsem vděčná za svou rodinu, manžela, děti, práci a tohle je ten nejkrásnější dárek vůbec. Na druhou stranu jsem vděčná za všechno, ale hlavně za to, jaký jsem člověk. Vždy pomůžu všem, když můžu, není třeba se mstít, lhát a ubližovat ostatním. Každý den se snažím být lepším člověkem,“ uvedla k fotografii u vánočního stromečku, kde také drží ikonickou, tyrkysově modrou krabičku, ve které se skrývá luxusní šperk.

„Buďme k sobě všichni milí a milí nejen o Vánocích. Darovat úsměv nebo milé slovo nic nestojí, a přesto je každé takové milé gesto to nejkrásnější ze všech dárků,“ dodala maminka dvou dětí.

Reklama

Další články

Načítám