Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Ian McKellen (84), známý například z role čaroděje Gandalfa z Pána prstenů, se rozešel se svým výrazně mladším hereckým kolegou Oscarem Conlon-Morreym (30). Ve vztahu byli podle Daily Mailu jeden rok.

Dohromady je dala, jak už to tak v herecké branži bývá, práce. Potkali se na konci roku 2022 ve hře Mother Goose, kde Conlon Morrey hrál McKellenova syna.

Podle zdroje, který zmíněný web cituje, mladší z mužů dokonce pomýšlel na zásnuby. „Oscar říkal rodině a přátelům o svých velkých plánech s McKellenem. Dokonce řekl, že si myslí, že se zasnoubí,“ píše Daily Mail.

Dodává ale, že slavný herec má rád svůj klid. „McKellen neměl přítele dvacet let, on opravdu není typ na ženění. Nechce, aby s ním v jeho domě někdo bydlel.“

Ani jeden se ke zprávě o rozchodu nevyjádřil.

Ian McKellen o své orientaci veřejně mluví od roku 1988. V jednom z rozhovorů uvedl, že vztahy s rodinou i přáteli a vztahy všeobecně se po jeho coming outu zlepšily, protože od té doby už nemusí nic skrývat.

Související témata:
Gandalf
Ian McKellen

Reklama

Další články

Načítám