Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mělo se jednat o jeden z nejočekávanějších zápasů sedmého turnaje Clash of the Stars, ale nedošlo k němu. Hvězdy filmů pro dospělé Drahomíra Jůzová alias Lady DeeNikola Lauberová měly po velmi vyhrocených tiskových konferencích změřit své síly.

Avšak právě Nikola se rozhodla ze zápasu krátce před jeho startem odstoupit. Lady Dee se tak musela utkat s náhradnicí Eliškou Kovaříkovou. Náhradnice ovšem na síly známé playmate nestačila a prohrála.

„Je to skvělý pocit, poprvé v životě jsem něco vyhrála. Nevěřím svým očím, je to sen,“ uvedla Lady Dee krátce po vítězství pro Super.cz s tím, že byl zápas po fyzické stránce velmi náročný.

„Ve druhé minutě už jsem nemohla, bylo mi na zvracení. Říkala jsem si, jestli zvládnu třetí kolo, tolik jsem si nevěřila. Ale nakonec jsem se nadechla, nabrala jsem seshora sílu a dala jsem to,“ prozradila playmate, která už se těší na zasloužený odpočinek. Poslední měsíce totiž dřela, aby zápas vyhrála.

V bitvě se bohužel nemohla utkat s Nikolou Lauberovou, kterou chtěla v kleci pořádně potrápit. „Je to vtipný, že odstoupila, ale asi se nebylo čemu divit. Soupeřka se asi nejspíš podělala strachy. Když mě tady viděla ještě teď, tak říkala, že dostanu přes čuňu, tak kde to je,“ reagovala Lady Dee k odstoupení své původní soupeřky.

Nikola Lauberová se na sociálních sítích ještě v noci omluvila. Zároveň si je vědoma, že si zřejmě nadobro zavřela dveře do Clash of the Stars. Důvodem odstoupení měla být organizátory zakázaná nástupová show. „Organizace mě nevyhodila, já jsem se urazila a odešla, když přišli do šatny s tím, že slyšeli, jaké mám plány, a že je nemůžu uskutečnit. Bez toho to pro mě nemělo smysl, tím spíš, když jsem to dlouho plánovala. Tak jsem se sebrala a odešla,“ uvedla na sociálních sítích.

Reklama

Další články

Načítám