Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ze spisovatelky Báry Nesvadbové (49) se stala svým způsobem i herečka. Společně se zpěvačkou Lenkou Novou (49) a klavírním virtuosem Ivo Kahánkem mají za sebou premiéru představení Láskyplné večery v Divadle Viola a čekají je další reprízy.

„K herectví má moje čtení daleko, mám tolik kamarádek hereček, které načetly moje audioknihy, že bych si to takhle vůbec netroufala označit. Vůbec v sobě nemám tu škálu emocí. Režisér Radek Balaš mi říkal, ať jsem hlavně sama za sebe. Jsem za autorku a nestylizuji se do žádné role,“ vysvětlovala. Slzy i smích nechá na divácích, kteří mají rádi její knížky a Lenčiny šansony. „Celé to představení je o různých druzích lásky. A přiznám se, že i s Lenkou jsme se rozplakaly,“ dodala.

Představení není ale jen smutné, diváci se nemusejí bát, že budou odcházet v depresi a půjdou se opít nebo zabít. „Jsou to láskyplné večery, takže je tam i spousta chvil, které jsou o vášni, sexappealu, nabytí lásky, flirtu, emoci, kterou láska přináší. Opravdu tam není jen smutek a vyvanutí lásky, ale i pár jejích začátků a obrovské euforie,“ ujistila Bára.

A abychom rozhovor trochu odlehčili, pobavili jsme se i o kostýmech Michaely Horáčkové Hořejší, které dámy oblékají. „Dostaly jsme za úkol být červeno-černé. A sama jsem si nedokázala představit, že se to může stát, ale nastal problém s mými vlasy. Dokonce přišel návrh, ať se přebarvím na černou, protože moc svítí a nehodí se do kompozice,“ prozradila Bára.

Související témata:
Radek Balaš
Divadlo Viola

Reklama

Další články

Načítám