Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dva roky před oslavou kulatých narozenin se Bára Nesvadbová (49) může chlubit skvělou figurou. Spisovatelka svou formu dokonce nedávno předvedla v plavkách, kdy si vyrazila užívat poslední teplé dny na plovárnu.

Platinová blondýna má spoustu pracovních aktivit a věnuje se i svým zvířatům, za její štíhlou figurou ale možná stojí i velké pití kávy, kofein totiž zrychluje metabolismus a pomáhá k rozkladu tuků.

„Já vůbec nepiji tvrdý alkohol, jsem kafe člověk, jestli se mám připojit k nějakému nápoji. Zvládnu za den hodně káv, mám nízký tlak, takže mi to vůbec nevadí, ani to se mnou příliš nedělá, vedle kávy mě nakopává společnost skvělých lidí,“ svěřila se Super.cz Bára Nesvadbová na ochutnávce populárního drinku Negroni.

Vedle své charity se spisovatelka věnuje spoustě dalších aktivit, vedle toho je i ráda v klidu a sama doma. „Jsem někdy ráda sama, samota není osamělost a já jsem tak moc mezi lidmi, že si to enormně užiji,“ svěřila se spisovatelka, která má svou dospělou dceru Bibianu na studiích v Dublinu.

Báře se lokální počasí příliš nezalíbilo, a tak doufá, že dcera pro zbytek studia změní univerzitu a přesune se někam, kde je lepší počasí. „Byla jsem tam a úplně nevím, jestli tam vydržíme. Je tam reálně hnusně, profuzně tam leje, slunce tam svítí asi 14 dní v roce, a když tady bylo 28, já jsem vystoupila v Dublinu a bylo tam 13 stupňů,“ řekla Bára Nesvadbová s tím, že v zahraničí mají jiný rozvrh než v Česku a je dcera skoro každý měsíc na skok doma.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám