Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Gabriela Partyšová (45) je od loňského podzimu zadaná. Jejím partnerem je brněnský podnikatel Igor Fait, se kterým tráví každou volnou chvíli. Kvůli vztahu tak musí pravidelně pendlovat mezi Prahou a Brnem.

Zatímco Gabriela bydlí se synem Kristiánem a rodiči v domě za Prahou, domovem jejího partnera je Brno. „Vídáme se každý týden, většinou o víkendech, někdy spolu cestujeme a  navštěvujeme místa po Evropě,“ svěřila se Partyšová, která stěhování do Brna, odkud pochází, zatím nezvažuje.

„Pro mě je říjen, listopad a prosinec pracovně náročný a pro mého partnera je náročný celý rok, protože má velkou společnost a musí se jí věnovat. Vídáme se tak, jak můžeme, a vyhovuje nám to zatím, někdy glosujeme, že je náš vztah víc virtuální než fyzický, ale to tak je,“ prozradila nám Partyšová, která si užila léto hned na několika výletech v zahraničí.

„Hodně jsme cestovali, vypadalo to, že nic jiného neděláme, ale máme na to hlavně prázdniny, děti jsou školou povinné, v tom školním roce jsme zaneprázdnění a někdy na mě přítel nemá tolik času, kvůli pracovním povinnostem,“ dodala Gabriela Partyšová, kterou jsme potkali na kulinářské akci, kdy si vyzkoušela uvařit recepty na principu populárního low carb stravování.

Reklama

Další články

Načítám