Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni v létě byla muzikálová zpěvačka Eliška Ochmanová ještě o hodně plošší než nyní. Kvůli roli v muzikálu Ples upírům si nechala zvětšit poprsí o dvě čísla. A když si chtěla letos poprvé obléknout letní šaty, nebylo to jednoduché.

"Pravda je, že s většinou šatů je to tak na knap. Ale na druhou stranu si užívám i to, že si pořizuju nový šatník. Je to docela příjemné, a když jsem na operaci šla, víceméně jsem s tím počítala," řekla Super.cz.

Elis byla celá rozesmátá nejen díky letnímu počasí, ale má i novou lásku. V dubnu se rozešla s bývalým přítelem, který byl také z uměleckého prostředí. "Jsem čerstvě zamilovaná, z branže můj přítel není, studuje ČVUT a musím říct, že je to to nejlepší, co jsem mohla udělat," svěřila.

Obavy, že si chudá muzikálová herečka našla chudého studenta, ale prý mít nemáme. "Leckdo si to může myslet, ale není to tak. Je dost možné, že mi něco nového na sebe koupí i on," smála se Elis na křtu kabelek ze starých džínů, které v rámci své značky Věci z věcí šije její kolega z Plesu upírů Laco Hudec Šubrt.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám