Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na velký přehled toho, jak dámy odhalily své dekolty, nemůžeme zapomenout ani v rámci posledního velkého plesu sezóny, který se v sobotu konal v brněnském hotelu International. A které z dam se téměř nedalo hledět do očí?

Ve své róbě bezpochyby vedla moderátorka Eva Decastelo (45), která si ovšem k plnému obsahu dekoltu vypomohla vycpávkami. Svá silikonem vylepšená poprsí nechaly vyniknout moderátorka Sandra Pospíšilová (38) a také bývalá královna krásy a herečka Jitka Kocurová (45).

Příroda byla, co se vnad týče, štědrá k moderátorce Lucii Borhyové (46), herečce Markétě Hrubešové (52) anebo její mladší kolegyni Báře Mottlové (37). Dekolty se pochlubily také modelka Hana Abrahamová, zpěvačka Kate Matl (45) anebo krásná přítelkyně herce Marka Němce Petra Hebká.

Jak to dámám slušelo, se podívejte v naší fotogalerii, kde vám přinášíme celkový pohled na jejich róby i detaily výstřihů.

Reklama

Další články

Načítám