Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za svůj holý zadek, který odhalil na předchozí dovolené, sklidil Láďa Hruška (46) zřejmě takovou vlnu pozitivních ohlasů, že se rozhodl ve svlékání pokračovat. Ze své dovolené v Egyptě poslal další odvážný pozdrav, a tentokrát došlo i na legendární kůžičky.

Reportér a tvůrce kuchařek opět zabalil kufry a odcestoval za sluncem. „Maminko, tatínku! Posílám vám opět z Egypta vzpomínku. Co vám mám vyprávět. Je to tu zase jedna velká P*DEL,“ napsal k fotkám z dovolené Láďa Hruška.

Kdo by u něho čekal solidní snímky z pláže či místních památek, nedočkal by se. Televizní reportér a moderátor šel i tentokrát s kůží na trh a předvedl se zcela nahý. „Kůžičky jsem si letos ještě nepřismahnul,“ sdělil Láďa, který se proslavil receptem z kuřecích kůžiček. Za odvážný snímek se hned omluvil. „Sorry mami, vím, že bys mně za tu fotku nejradši jednu vlepila,“ dodal Hruška, který u moře hlavně odpočívá.

„Jinak se snažím trochu relaxovat, hodně pracovat, malinko trucovat a hlavně nasávat (energii ze slunce konkrétně nejvíc),“ dodal Hruška. Kolik toho nasál před focením, je otázkou, snímkem rozhodně pobavil své fanoušky.

„Hlavně předkožku si neosmahni, ať ti tam neudělají obřízku,“ napsal mu k nahé fotce, na které si Láďa přirození zakrývá za zdobením zrcadla, jeden z fanoušků. Pro některé sledující je fotka zřejmě i tak málo. „Láďo, příště ukázat víc, jinak pěkný tělo a zadek,“ napsala jedna z dam do komentářů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám