Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Láďa Hruška (46) v poměrně krátké době už podruhé odletěl za teplem. Zatímco poprvé byl za slušňáka, teď se odvázal a svým fanouškům poslal fotku s holou zadnicí.

Moderátor je známý svými vtípky a i tím, že si legraci umí udělat i ze sebe. A i když většinou nemluví o svém soukromí, občas nějaké ty střípky ze svého života zveřejní. Před několika měsíci například odcestoval na dovolenou do Egypta a pochlubil se fotkou přímo z moře. A na začátku roku utekl před mrazy až do Senegalu, kde je v současné době krásně teplo. Už před pár dny se Láďa chlubil tím, jak to vypadá v jeho resortu, a teď fanouškům poslal jistě zajímavější sérii, jednu pózovačku u bazénu a velmi odvážnou fotku sebe sama přímo v bazénu a s holou zadnicí.

„Toto není P*DEL. Moc na vás v ČR všechny myslím. Láďa Senegal hlásí 39 st. ve stínu a připálené kůžičky…,“ napsal k příspěvku moderátor, který se svěřil i s trapasem, který se mu stal po cestě v letadle. „Mami, tati, vše OK. Jen jsem v letadle nechtěně spustil požární alarm, když jsem si chtěl přivonět k deodorantu a zasekl se. Kapitán a posádka ale slíbili, že to nikam do blesku říkat nebudou.“ Pod fotkou se hned začaly množit pochvalné i lehce vyděšené komentáře. „Tak to si jdu tak na tři čtvrtě hodiny lehnout, abych to zprocesovala,“ napsala například Láďovi jedna fanynka. S kým je moderátor v tropickém ráji, neprozradil, zážitky ale bude mít určitě nezapomenutelné.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám