Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejznámější česká kulturistka Věra Mikulcová (42) ohromuje svým vysportovaným tělem i formou. Za vším ale stojí obrovská dřina a odříkání. Zvláště když je v plném tréninku a připravuje se na závody.

Důležité je také focení před závodem, kde se kulturisté musí vžít do kůže modelů a modelek. Samotná Mikulcová přiznala, že proces pózování je leckdy mnohem těžší než samotná makačka v posilovně. Věrka se kariéře kulturistky věnuje už pěknou řádku let a patří k těm zkušenějším.

Nyní se fanouškům pochlubila pokladem ze svého bohatého archivu. Na snímku pózovala rozesmátá v prádle, nechybělo výrazné líčení ani dlouhé vlasy.

„Focení před závody je hodně náročné, zatínáte všechny svaly, co máte, a musíte držet v póze třeba minutu, všechno vás bolí. Pro mě je to těžší než trénink. Když jsem s focením začínala, styděla jsem se, bála se, neměla jsem to moc ráda. Přitom se ale těšila, jaké to asi bude. A teď? Baví mě to, je to náročné, ale je to zábava, těším se. Fotka je focená před 14 lety. Tahle fotka je zachycení momentu mezi dvěma snímky,“ popsala na sociální síti Mikulcová.

A fanoušci? Ti byli z jejího retro snímku doslova u vytržení a neskrývali nadšení. „Ježíš, tady jste teda kusanec, moc vám to sluší,“ zaznělo v komentářích. „Nádherná, pozitivní, sexy fotka,“ přidal se další obdivovatel ženské kulturistiky. „Bomba, kus,“ neskrýval nadšení další. Věrka zkrátka umí potěšit všechny příznivce nejen kulturistiky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám