Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejznámější česká kulturistka Věra Mikulcová sdílela originální přáníčko do nového roku. Před fotoaparátem totiž zapózovala v tmavých bikinách, ve kterých vyniká její ohromně osvalené tělo.

Na snímku nechybí ani její partnerka Jana Paulátová, která se oblékla do stylu Velkého Gatsbyho, tedy 30. let, které se vyznačovaly nejen charlestonem, ale také jazzem. Krajkovými rukavičkami a čelenkou s peřím tohle období dokonale vystihla.

Netrvalo dlouho a pod přáníčkem se objevila spousta milých vzkazů.

„Tak teď mám úplně pokažené Vánoce. Po téhle fotce se bojím na cokoliv z jídla podívat. To je neskutečná forma a postava. Holky, i vám krásné vánoční svátky a dejte si dobroty, ať nejste tak krásný,“ uvedla jedna z fanynek s úsměvem.

„Wau, zajímavá fotka. Moc to oběma sluší. Dámy, přeji mnoho lásky,“ napsala další.

„Boží make-up, boží foto, sluší vám to oběma! Krásné svátky,“ podotkla sledující.

A zdá se, že vánoční svátky si Věra s Janou skutečně užily. A to nejen tradičně doma, ale také ve svém fitku, které zkrátka patří k jejich životnímu stylu. „Oslavily jsme Štědrý den, prošly se na čerstvém vzduchu a daly jablka zvířátkům. Dneska hurá do fitka, těšíme se na vás. Přijďte se protáhnout a pořádně se vypotit,“ napsala Věra k další fotografii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám