Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sandra Nováková (42) svým fanouškům pravidelně servíruje fotografie, na kterých vynikne její štíhlá postava a sklízí za ně velký úspěch. Tentokrát se zvěčnila sama, a i když byla zahalená od krku až po kotníky, stejně si vysloužila řadu pochvalných komentářů.

Sandra už nějaký čas se svým manželem a synem opět pobývá v Chorvatsku, kde se natáčí seriál. Sledujícím tak v poslední době servírovala hlavně fotky od moře, oděná jen do svých oblíbených kraťasů a úsporného topu. Před dvěma dny se ale svěřila s tím, že se „na otočku“ vrací do Česka a teď všem ukázala, jak vypadá její podzimní outfit pro dny, kdy ještě venku svítí slunce. Vyfotila se sama a zapózovala a zatvářila se tak, jak jsme na to zvyklí u profesionálních modelek. „Až na ten krutopřísnej výraz, tak výtahovka cajk,“ napsala k fotce, na které stojí sladěná do kalhot a bundy krémové barvy a na očích má výrazné brýle.

Fotka samozřejmě její fanoušky potěšila. „No teda mooc ti to sluší Sandro jako vždy,“ napsal například jeden. „Sandri ty jsi raketka moc ti to sluší nádherná jsi,“ přidal se druhý. „Neskutečná holka,“ dodává třetí. A zabodoval dokonce i výraz, který byl zajímavým zpestřením po posledních několika fotografiích, na kterých se herečka směje.

Reklama

Další články

Načítám