Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tady jablíčka daleko od stromu nepadla. Modelka Pavla Vrbová svým dcerám v cestě do světa šoubyznysu nebrání, i když je Julii teprve osm a Justýně sedm. S holčičkami jsme Pavlu, která sama už stejně jako její nejlepší kamarádka Alena Šeredová (46) pověsila modeling na hřebík, potkali na natáčení videoklipu.

"Holky si tyhle příležitosti nacházejí samy, k ničemu je nenutím, ale ani jim nebráním. Jako každá máma mám samozřejmě pocit, že mám nejtalentovanější a nejkrásnější děti na světě," smála se na natáčení klipu Doktor Zub zpěvačky Karoliny Neuvirthové v rámci jejího projektu Karol a Kvído, kde její dcery tancovaly.

"Julinka chce být tanečnice a baletka a chodí do přípravky baletu Národního divadla, s Justýnkou zatím kroužkujeme, ale ta zase zpívá," upřesnila Pavla, které jako by starší Julie z oka vypadla. Mladší Justýna má prý kudrnaté vlásky po tatínkovi.

Reklama

Další články

Načítám