Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po jejím posledním nevydařeném románku s kolegou z branže Mattym Healym, který se ukázal být vzplanutím, jež skončilo stejně rychle jako začalo, si dala Taylor Swift (34) pár měsíců pohov a soustředila se převážně na své veleúspěšné turné nazvané The Eras Tour. To má ovšem nyní pauzu a její srdce si mezitím stačil získat jiný muž. A tentokrát je to na rozdíl od některých jejích ex bez nadsázky pořádný kus chlapa! Třiatřicetiletý rodák z Ohia Travis Kelce je profesionálním hráčem amerického fotbalu za tým Kansas City Chiefs a se svými 196 centimetry a 113 kilogramy se vedle něj i Taylor se svými 180 centimetry musí cítit jako křehká květinka.

Taylor, která nedávno kralovala během cen MTV Video Music Awards, odkud si odnesla rekordní počet devíti sošek během jediného večera, tak zřejmě opět zažívá i v soukromí šťastné chvíle. A že to s urostlým sportovcem myslí vážně, dokazuje i to, že v neděli nechyběla na jeho zápase proti týmu Chicago Bears. Na stadionu Arrowhead měla navíc Taylor čestné místo ve VIP sektoru společně s Travisovými nejbližšími.

Přítomna byla rovněž jeho maminka Donna, s níž zpěvačka kansaskému týmu divoce fandila. Jejich přítomnosti si všimly i kamery na stadionu a na dvojici v hledišti se zaměřila. Možná i díky nim Kansas na domácí půdě vyhrál na celé čáře v poměru 41-10.

Že by se tak Taylor po mnoha zkušenostech s kolegy umělecké branže přeorientovala na sportovce? Nutno podotknout, že slavných ex neměla zrovna málo. Pár v minulosti tvořila mimo jiné s Joem Jonasem, Taylorem Lautnerem, Johnem Mayerem, Jakem Gyllenhaalem, Harrym Stylesem, Calvinem Harrisem, Tomem Hiddlestonem či Joem Alwynem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám