Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, kdo je v současnosti hudební královnou, zřejmě není pochyb. Alespoň podle úterních cen MTV Video Music Awards je to bezesporu Taylor Swift (34). Ta totiž dokázala proměnit neuvěřitelný počet nominací a odnesla si rekordní počet cen.

Z celkem jedenácti nominací si rodačka z Pensylvánie odnesla devět sošek, a to včetně nejprestižnějších kategorií, jako jsou Nejlepší píseň roku (Anti-Hero), Videoklip roku (Anti-Hero), Umělec roku či Album roku (Midnights).

Dále ovšem proměnila i kategorie Nejlepší vizuální efekty, Nejlepší popový videoklip, Nejlepší kamera či Nejlepší režie. Nakonec zvítězila i v kategorii Nejlepší show léta, kde byla největší favoritkou společně s Beyoncé.

Ta se ostatně může stále ještě pyšnit největším celkovým počtem získaných MTV Video Music Awards v historii. Má jich totiž celkem třicet. Například letos si ale neodnesla ani jednu. Taylor se na ni ovšem s počtem třiadvaceti obdržených cen dotahuje, a pokud bude ceny podobným tempem jako letos sbírat i v následujících letech, zřejmě to nebude trvat dlouho a ‚americké zlatíčko‘ se stane nejúspěšnějším umělcem MTV VMA všech dob.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám