Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mezi největší fanoušky účastníků StarDance samozřejmě patří jejich rodinní příslušníci. V publiku pravidelně zasedá manželka Vavřince Hradilka Lucie nebo partner Ivy Kubelkové George Jirásek a jejich dcery Natálie a Karolína.

Nechyběly ani na pátém večeru, kdy si jejich maminka vytančila nejvyšší počet bodů, třicet. Skvělé hodnocení Iva a její tanečník Martin Prágr získali za bezchybnou sambu. Hned po skončení přenosu tak šly holky Ivě gratulovat.

„Já jsem ty nervy úplně cítila za ni. Zvládla to výborně a dostala, myslím, největší počet bodů, zvládla to perfektně jako vždycky a jsem ráda, že jsem to konečně viděla,“ okomentovala Natálka na kameru Super.cz výkon Ivy v jednom z předchozích dílů.

V publiku zasedají také účastníci předchozích řad soutěže, tentokrát byl mezi hosty například Rostislav Osička, Jan Tománek nebo Michal Dlouhý s manželkou Zuzanou a dcerami Annou a Karolínou. Se starší Annou herec i zapózoval.

Reklama

Další články

Načítám