Hlavní obsah
Článek

K nečekanému kroku se rozhodla herečka Alice Bendová. Silikonová prsa o velikosti číslo čtyři, které diváci mohli vidět například ve filmech Báječná léta pod psa nebo Kajínek, si Alice nechala zmenšit na velikost tři a půl.

„Důvodem byla skutečnost, že Alice má za sebou dva porody, takže ňadra potřebovala upravit a zpevnit. A při této příležitosti si je také nechala o polovinu čísla zmenšit,“ vysvětlila důvody kamarádka krásné herečky.

Bendová podstoupila zmenšení svých předností před čtrnácti dny na jedné z pražských klinik. „Nechci se k tomu vyjadřovat. Je to má osobní věc,“ řekla deníku Aha k celé záležitosti Bendová. Té ovšem ztráta poloviny čísla v oblasti hrudníku na kráse nijak neubrala. Spíše naopak.

Herečka od druhého porodu díky cvičení rychle zhubla na svou váhu 53 kilogramů a nyní je ve skvělé kondici. A opět patří mezi nejkrásnější české herečky. Dá se proto očekávat, že filmoví režiséři nenechají takovou krásu dlouho čekat ladem. A tak její fanoušci už možná brzo uvidí práci plastických chirurgů na vlastní oči. Objekt zájmu sice bude o něco málo menší, ale zase ve vyšší kvalitě.

Reklama

Další články

Načítám