Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Naposledy jsme se viděli na karlovarském filmovém festivalu a pak si modelka Pavlína Němcová (52) užívala léto, převážně prý pobývala v Česku. "Až teď se chystám odletět na svatbu jedné známé na hezký ostrov do Středomoří, tak si moře užiju teď," svěřila.

Že by se opálila, nehrozí. "Já bych i ráda, ale moje pleť tomu není přizpůsobená. Asi mám málo pigmentu a změním odstín leda ze sýrové na středně béžovou," smála se Pavlína, jejíž pokožka ale i díky tomu vypadá po padesátce stále mladistvě.

"Mám svůj salon se speciálními masážemi, ale je to hlavně o zdravém životním stylu. Nikdy jsem nekouřila, nepiju alkohol a hodně spím, minimálně osm, ale raději i devět nebo deset hodin denně," prozradila a společně jsme se zasmáli tomu, že je sice krásná, ale je s ní trochu nuda. "Ne, já se vyřádím v hodinách, kdy jsem vzhůru," ujistila nás.

Po padesátce Pavlína stále úspěšně boduje v modelingu, má za sebou kampaň na kožené a kožešinové oděvy, čeká ji kosmetická. Uplatnila se opět i jako herečka. "Uvidíte mě v menší roli v seriálu Na vlnách Jadranu," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám