Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě dávno předtím, než se stala andílkem Victoria’s Secret a později i filmovou hvězdou díky účinkování ve třetím pokračování Transformers z roku 2011, vypadala Rosie Huntington-Whiteley (37) jinak, než jak jsme na ni zvyklí... Rodačka z anglického Devonu začínala s modelingem přesně před dvaceti lety a jejím prvním velkým úspěchem byla hned reklama pro Levi’s. O rok později už byla nedílnou součástí přehlídek na londýnském týdnu módy. Poznali byste ji?

Ve fotogalerii najdete například Rosie na přehlídce designérky Jenny Packham, která je mimo jiné velikou oblíbenkyní princezny Kate, v barevném modelu z letní kolekce z roku 2004.

Na dalším týdnu módy v Londýně se v únoru 2005 objevila v pánském stylu na módní show Jense Laugesena či v halence s výšivkou a velurové bundě na přehlídce Roberta Careyho Williamse.

Ze snímků je patrné, že Rosie si jako jedna z mála celebrit nemusela k plným rtům dopomáhat výplněmi, jsou totiž jedním z jejích nejvýraznějších rysů, které jí pomohly se v modelingu prosadit. Asi lze jen těžko uvěřit, že Rosie kvůli nim byla na škole šikanovaná.

Huntington-Whiteley proslula rovněž svým vztahem s o dvacet let starším hollywoodským hercem Jasonem Stathamem, s nímž žije od roku 2010. Přestože se po šesti letech zasnoubili a vychovávají šestiletého syna Jacka Oscara a roční dceru Isabellu James, svatební uličkou se společně ještě neprošli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám