Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jessica Alves (40), která prošla proměnou z muže na ženu, se už nějaký ten pátek stylizuje do role Barbie. Po desítkách plastických operacích všeho druhu se pyšní především svými upravenými ňadry. Vybrala si monstrózní velikost, kterou ráda ukazuje v odvážných outfitech.

Naposledy ji fotografové zvěčnili, jak si vyšla s kamarádkou do jedné z londýnských restaurací. Z upnutého růžového outfitu se jí vnady doslova rvaly ven. Jessica, jež se zúčastnila také reality show o plastických operacích, se ve společnosti cítí jako ryba ve vodě.

Na nedávné návštěvě své rodné Brazílie ale prožila obrovský šok, když po ní před jejím domem v São Paulu stříleli.

„V Brazílii často pracuji na různých televizních pořadech a navštěvuji svou rodinu, tentokrát jsem tam zůstala měsíc. Před bytem na mě pokaždé čekali fanoušci, kteří prosili o podpis, ráda jsem si s nimi udělala selfie. Jednoho dne se ale na ulici ozvaly výstřely, ostraha bytového domu okamžitě zavolala policii, která zasáhla. Naštěstí se mi nic nestalo, ale policie mi pak oznámila, že mi hrozí únos,“ řekla webu Daily Mail Jessica Alves s tím, že zbytek pobytu v Brazílii byla pod dohledem ochranky, která ji dovezla i na letiště, odkud odletěla zpět do Londýna.

„V letadle jsem se rozplakala jako malé dítě,“ neskrývala šok Alves, která se v Londýně cítí mnohem bezpečněji. „Jednou mě okradli před obchodním domem, ale rozhodně se tu cítím bezpečněji než v São Paulu,“ přiznala královna plastik.

Ta chce nadále žít svůj život a nechce se nechat ochromit strachem. „Stále chci žít normální život, setkávat se s přáteli, zajít si na večeři a bavit se. Nechci žít zbytek svého života ve strachu nebo obavách, že mě okradou nebo unesou,“ má jasno Jessica Alves.

Reklama

Další články

Načítám