Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno
Článek

Jessica Alves (40) si v poslední době stěžuje, že je stále svobodnou ženou a nedaří se jí najít toho pravého. I proto si možná oblékla tak sexy šaty, že je mohla nechat rovnou doma.

Nejdřív to byl Ken, teď je to Barbie. Jessica Alves za plastické operace utratila prý v přepočtu více než 28 milionů korun a podstoupila jich více než 100. Se svým zevnějškem je snad už celkem spokojená, i když vzhled její tváře jako by promlouval o tom, že se změnami stále ještě nekončí. Jedna věc ale Jessice chybí zcela zásadně. A tou je muž. „Ve čtyřiceti letech jsem stále svobodná žena, přirozeně se občas cítím osamělá a často chodím na rande s cílem najít svého okouzlujícího prince,“ řekla magazínu MailOnline s tím, že její vyvolený nemusí být bohatý ani příliš hezký. Nedávno prý zjistila, že je sapiosexuálka, což znamená, že ji přitahují jen moudří lidé s vysokým IQ.

Jessica měla i profil na Tinderu, ten jí ale byl několikrát smazán s tím, že se určitě jedná o falešný účet. Na její urgence o tom, že je to skutečně ona, prý nikdo nereagoval. Barbie se tak na sebe snaží strhávat pozornost mužů hlavně během osobního kontaktu, ve chvílích, kdy se jde pobavit s přáteli. Nejdříve slavila narozeniny kamaráda v restauraci, poté se celá parta přesunula do klubu. A na sebe si Jessica vzala skutečně velmi odvážné šaty s flitry, které díky průsvitné látce odhalily celé její přednosti. Tak snad čtyřicetiletá svobodná dáma nějakého toho člena Mensy opravdu zaujala.

Reklama

Další články

Načítám