Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jessica Alves (40), která se stylizuje do Barbie a dříve byla Kenem Rodrigem, nedávno odletěla do Turecka, aby podstoupila další zkrášlovací zákrok. Ještě předtím své vylepšené vnady předvedla v růžových krajkových šatech nedaleko studií soutěže Britain´s Got Talent.

V modelu s obrovským výstřihem měla co dělat, aby jí její „balony“ doslova nevypadly ven. Záměr byl ale splněn, Jessica na sebe opět upoutala pozornost fotografů. Pár dní nato už frnkla do Turecka za dalším zákrokem. V plánu je lifting obličeje, rtů a krku v přepočtu za skoro 450 tisíc korun.

Jessica původně chtěla jen trochu zvednout rty po nepovedené operaci, nakonec ale opět vsadila na další změnu vizáže. A to už má za sebou přes sto operací za 30 milionů korun! Nejnovějšími zákroky chce dosáhnout toho, aby vypadala nejméně o deset let mladší. Pomůže jí to prý ke zvýšenému sebevědomí i tomu, aby konečně našla muže svých snů. „Věřím, že mladší vizáž bude odpovídat i mé mladší duši,“ svěřila Daily Mailu Jessica Alves, která prý trpí nízkým sebevědomím.

„Měsíčně utrácím skoro 300 tisíc korun za procedury na svém obličeji i těle, které oddálí přirozený proces stárnutí. Každý týden jsem na jiné klinice v Londýně, kde fungují nejnovější terapie na zlepšení mé pleti, byť bohužel všechny tyto procesy nejsou trvalé,“ povzdechla si Alves s tím, že zákrok v Turecku by jí měl pomoct dlouhodobě.

„Věřím, že jakmile se uzdravím, znovu získám sebedůvěru a najdu si muže na celý život,“ doufá. Na muže má totiž pořád smůlu. „Už mě nebaví být single a každý týden chodit na rande, která nikam nevedou. Vždycky jsem chodila s mladšími muži, a i když mě zbožňovali, cítila jsem nejistotu, že jakmile se vedle nich objeví mladší žena, tak mě vymění. Doufám, že operace obličeje mi přinese vyšší sebevědomí,“ dodala Jessica Alves.

Ještě před dvěma měsíci přitom tvrdila, že už s úpravami svého těla definitivně skončila. Závislost na zkrášlovacích zákrocích ale tato hvězda reality show Celebrity Big Brother zjevně nepřekonala.

Reklama

Další články

Načítám