Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jessica Alves (40) se ráda ukazuje, v poslední době se ale zdá, jako by chtěla ze svých jistě dobře zaplacených vnad ukázat co nejvíc. V růžových šatech předvedla přednosti, které jsou skutečně velmi symetrické. Navíc jí v jednu chvíli vykoukla i bradavka.

Jessica se stejně jako mnoho jiných „celebrit“ veze na vlně Barbie a v posledních dnech si už podruhé vyšla v růžových šatech. Tentokrát se ale opravdu odvázala, šaty byly i velmi přiléhavé a výstřih obrovský. Dáma, která plastickými zákroky žije, tak ukázala téměř celá ňadra, se kterými by se s trochou nadsázky snad daly shazovat i bowlingové kuželky.

Jessica, dříve Ken, byla vyfocena cestou do londýnské restaurace, kde se mimo jiné schází i se svými plastickými chirurgy. V minulosti přiznala, že ji nudí mít stále stejný obličej, a tak si ho každé dva tři roky nechává změnit. Z desítek operací možná stojí za zmínku ta, kdy si nechala zlomit čelist a posunout bradu dopředu nebo odstranit žebra, aby měla vosí pas. Dle magazínu Daily Mail už podstoupila nejméně 78 plastických operací.

Zatímco na poli plastické chirurgie se jí daří, v soukromí asi v současné době příliš šťastná není. Touží po opravdové rodině, toho pravého vedle ní ale zatím stále nevídáme.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám