Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ne nadarmo si Julia Fox vysloužila přezdívku královna nevkusu. Herečce a modelce se rozhodně nedá upřít, že svým módním výběrem dokáže pokaždé překvapit, což v dnešní době není zrovna lehký úkol. Nezalekne se přitom lacinosti ani odhalování, které je pro většinu lidí za hranicí únosnosti. Julia ani tentokrát nezklamala a na každoroční oscarovou party Eltona Johna vsadila na extravaganci od hlavy až k patě.

Nejvýraznějším prvkem celé její vizáže na 32. ročníku akce věnované léčbě AIDS byla bezesporu oblast hrudníku. Čtyřiatřicetiletá herečka z filmů Drahokam, PVT CHAT či Žádné prudké pohyby dorazila v minišatech značky DSQUARED2. Model, jenž by si odvážnější dámy vzaly možná tak pro potěchu svého protějšku v přestrojení za sexy služku, Julia klidně vynesla i na slavnostní koberec. Julia se zkrátka nezdráhá na veřejnost vynést model, v němž je prakticky nahoře bez.

V šatičkách si Fox, která před dvěma lety prožila románek s Kanyem Westem, zapózovala fotografům jak sama, tak i spolu s návrhářským duem z Kanady - jednovaječnými dvojčaty Danem a Deanem Catenovými. Právě oni jsou totiž autory jejího extravagantního černého kousku…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám