Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Podobně jako během uplynulého víkendu sdíleli vánoční rodinný snímek princ a princezna z Walesu, tak o pár dní později přišla s neméně krásnou fotografií i španělská královská rodina. Král Filip VI. (55) s manželkou královnou Letizií (51) jsou na ní vyobrazeni s úsměvy na tvářích a se svými dcerami Leonor a Sofií uprostřed.

Snímek, na němž Letizia okouzluje v elegantních modrých šatech Carolina Herrera doplněných o náušnice Bulgari a prsten Coreterno, byl s největší pravděpodobností pořízen v den osmnáctých narozenin princezny Leonor. Uveřejněn byl týden poté, co by se mohlo zdát, že španělským královským dvorem otřásl skandál.

Královnin bývalý švagr Jaime del Burgo totiž tvrdil, že měl s Letizií poměr, a to dokonce ještě v době, kdy už byla provdaná za krále. Exmanžel královniny mladší sestry Telmy Ortiz sdílel jako údajný důkaz selfie Letizie v pašmíně, která měla patřit jemu. Po vlně kritiky veřejnosti si Burgo raději smazal své účty na sociálních sítích.

Královská rodina se ke všem informacím, které Burgo uvedl, a to mimo jiné i v třaskavé knize s názvem Letizia & I, rozhodla nijak nevyjadřovat a naopak na důkaz soudržnosti a pospolitosti uveřejnila tento krásný rodinný portrét sloužící jako vánoční přání pro rok 2023.

Reklama

Další články

Načítám