Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Podobně, jako se nyní ocitla pod tlakem britská královská rodina kvůli knize Omida Scobieho Endgame, se momentálně musí se stejně nepříjemnou situací vypořádat i španělský královský pár. V tomto případě si pusu na špacír pustil bývalý švagr královny Letizie Jaime Del Burgo, jenž tvrdí, že měl romantický vztah s královnou předtím, než si vzal její mladší sestru.

Pětapadesátiletý Burgo, jenž v současnosti žije ve Spojeném království a v letech 2012–2014 byl ženatý s královninou sestrou Telmou Ortiz, se nedávno „rozpovídal“ do nové knihy Letizia & I' od žurnalisty Jaimeho Peñafiela o španělské královně a o tom, jak si byli s Letizií blízcí. A to podle jeho slov dokonce ještě po svatbě s králem Felipem v roce 2004. V době, kdy se Letizia s králem poznala, s ní prý chodil.

Jako důkaz nyní měla sloužit její selfie, kterou mu měla sama královna poslat jako „důkaz lásky“. Letizia se na ní zvěčnila v odrazu zrcadla a je na ní zahalená do pashminy, která údajně patřila Burgovi.

Kdy byla fotografie pořízená, není zřejmé, ale údajně pochází z doby, kdy měla být Letizia těhotná. Muž zároveň sdílel zprávu, kterou mu k fotografii měla královna poslat: „Lásko. Nosím tvoji pašmínu. Je to, jako bych tě cítila po svém boku. Chrání mě. Počítám hodiny do doby, než se zase uvidíme. Miluji tě.“

Po sdílení fotografie mnozí uživatelé sítě X zpochybnili platnost Jaimeho tvrzení, jelikož na něj podle nich neexistuje žádný další důkaz. Podnikatel si mezitím svůj účet na sociální síti smazal.

Reklama

Další články

Načítám