Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítězka Miss České republiky z roku 2018 Iveta Maurerová si nadále užívá dovolenou snů v Indonésii. Moderátorka Víkendové Snídaně si dopřává pohodu a relax na Bali po boku zpěvačky LP, s níž už nějaký ten pátek tvoří krásný pár.

Po společných zamilovaných snímcích nyní půvabná moderátorka ukázala, že se před šesti lety stala vítězkou Miss zcela po právu. Iveta se zvěčnila na několika fotkách v bikinách, kde nechala vyniknout své křivky, za které by se nemusela stydět žádná modelka.

„Ráj, ano!“ popsala novácká fešanda výstižně, jak se jí na Bali líbí. Ať už je na pláži, nebo jen u bazénu, sluší jí to snad v úplně každé póze. „Posílám hodně energie, úsměvů, štěstí a sluníčka,“ napsala pod prosluněnými fotkami na sociální síti Maurerová, která zpěvačku LP považuje za lásku svého života.

„LP je úžasný a výjimečný člověk se srdcem na správném místě. Doslova z ní jenom srší a září energie a má neskutečné charisma,“ řekla Super.cz moderátorka, která nedávno LP poslala i krásné narozeninové přání.

„Nikdy jsem nikoho nemilovala víc než tebe a děkuji ti, že jsem díky tobě našla úžasný pocit jít světem s někým milujícím vedle sebe. Miluji tě nejvíc na světě!“ vyznala se ze svých citů půvabná blondýnka.

Reklama

Další články

Načítám