Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Co se týče britské královské rodiny, je v posledních dnech tématem číslem jedna „ztracená“ princezna Kate (42). I ostatní členové si ovšem žijí své životy a královna Camilla (76) se pochlubila panenkou, která je verzí jí samotné. Reakce na oficiálním účtu královského páru by si ale raději neměla číst.

V úterý se v Buckinghamském paláci konala recepce s názvem Women of the World. Kromě královny se jí zúčastnily i Helen Mirren, baronka Doreen Lawrence, Mel B ze Spice Girls a také vévodkyně z Gloucesteru a belgická královna Mathilde, se kterou manželka krále Karla III. předtím v autobusu projela Anglii, aby ve školách a komunitních centrech podporovaly rovnost pohlaví. Camilla v paláci na stejné téma pronesla projev, největší „senzaci“ ale způsobila panenka Barbie, která byla přímo pro ni vyrobena.

„Moc, opravdu moc děkuji, je to skvělé. Ubrali jste mi asi padesát let,“ řekla Camilla, která se svou panenkou ochotně pózovala. Není první, pro koho byla speciálně vyrobena. V dubnu roku 2022 tu svou získala i královna Alžběta II., a to u příležitosti svých 96. narozenin a oslavy 70 let na trůnu.

Přesto, že podle průzkumů oblíbenost královny Camilly u britského lidu stoupá, v komentářích na oficiálním účtu královského páru se objevila i spousta hejtů, které svědčí o tom, že Camilla rozhodně není oblíbená všemi. „Tenhle produkt by si nikdo nekoupil,“ „Barbie cizoložnice,“ nebo „Žena, která sobecky podrazila jinou ženu, když spala s jejím manželem, zatímco se s ní snažila vyjít. To je někdo, ke komu máme vzhlížet? Ne, díky.“ To jsou jen některé z mnoha příspěvků, které lidé pod video s Camillou a její panenkou přidávají.

Někteří lidé se diví tomu, že tým, který spravuje tento účet, vůbec takové komentáře u příspěvku nechá. A Camillu také brání. „Camilla si zaslouží respekt světa. Dokázala, že je tvrdě pracující ženou, a vypadá to, že si její přítomnost lidé užívají. Lidé by se měli soustředit na to, co dělá teď, a ne na minulost, protože to, co se stalo, nebyla její chyba,“ zní v jednom z komentářů. Tak snad se Camilla bude dál snažit plnit své povinnosti bez chyby i bez ohledu na to, jak o ní smýšlejí někteří lidé.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám