Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka britského krále Karla III. ohlásila, že si bere volno. V poslední době toho na ni bylo hodně. Je oporou manželovi, který se začal léčit s rakovinou, a ani pracovně v této těžké době nepolevila, naopak musela zastat více záležitostí. Britská média tak píší o zcela zasloužené pauze.

Ta má trvat týden a královna ji stráví v zahraničí. V sobotu odletěla soukromým letadlem mimo Velkou Británii, v blízké době se chce více věnovat také své rodině.

Pravda je, že Camilla byla jediným předním členem královské rodiny, který v posledních dnech fungoval naplno. Král a princezna Kate se stáhli ze zdravotních důvodů, princ William se přirozeně více věnoval manželce a také třem dětem.

Podle autorky publikací o britské královské rodině Ingrid Seward král trval na tom, aby si jeho žena udělala volno. „Viděl, že je vyčerpaná. Camilla má obrovský strach o manželovo zdraví, ale zároveň to je ona, kdo musel naskočit do nabitého programu královských akcí. A k tomu chtěla být k dispozici pro krále i Kate v době, kdy mají zdravotní problémy,“ uvedla pro The Sun.

Reklama

Další články

Načítám