Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Simona Krainová (51), Vanda Janda, Helena Vondráčková (76) a desítky dalších celebrit roní slzy pro kamarádku Kamilu Mortimer, která podlehla zraněním po jízdě na skútru a srážce s nákladním vozem na Bali.

Kamila byla blízkou přítelkyní Heleny Vondráčkové a přátelila se s desítkami dalších celebrit. „Jen těžko se hledají slova. Krutě nás Tvůj odchod oba zasáhl. Byla jsi naše dlouholetá kamarádka, a hlavně jsme obě byly krajanky. Kamilo, nikdy na Tebe nezapomenem a děkujeme za všechno. Opatruj se,“ napsala jí do nebe Helena Vondráčková.

„Byla s tebou neskutečná p*del. Tvoje energie, humor, chuť život užívat každou vteřinu. Budeš tady chybět nám všem, holčičko bláznivá. Odpočívej, jak sama uznáš za vhodné. Ty sama víš nejlíp,“ smutní Simona Krainová.

Bolest v duši má návrhářka Vanda Janda, kterou Kamila dlouho zastupovala. Před časem se ale jejich cesty rozešly. „Naučila jsi mě při každém pádu vstát a být ještě silnější. Za celý život jsem nepotkala silnější osobu. Takovou, která má i v nemocnici papuče od Chanelu, aby to tam udělala hezčí,“ napsala smutně Vanda a ve stylu Mortimer jí vzkázala „Nepropíchej nahoře obláčky těmi podpatky, ať nám často nesněží. Pij červené víno a věřím, že se s andělíčky dohodneš, aby nám už nikdy nepršelo. To tě vždycky tak štvalo, že nám to zničí vyfoukané vlasy…,“ dodala Vanda Janda.

„Kamilečko, strašně mě to mrzí,“ smutní Petra Nesvačilová. „Odpočívej v pokoji, Kami,“ pláče topmodelka Linda Vojtová. „Kamilečko, budeš chybět. Je mi to upřímně líto. Holky, já jsem tak šťastná, to jsi byla ty,“ doplnila návrhářka Tatiana Kovaříková.

Pod poslední fotografií, kterou Kamila na Instagramu z Bali sdílela, smutní také Dagmar Havlová, Monika Absolonová, Kateřina Průšová, Eva Decastelo, Beáta Rajská, Emma Smetana, Petra Svoboda a další známé tváře.

Reklama

Další články

Načítám