Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Libor Bouček (43) prožívá aktuálně jedno z nejhezčích období v životě. Na přelomu roku se stal dvojnásobným otcem. Vedle syna Alberta jim s manželkou Gabrielou dělá radost také několikatýdenní dcera Beata. K tomu všemu slaví se ženou společných 10 let života.

Gabrielu potkal Bouček před lety při moderování soutěže krásy a nikdo jim tehdy moc šancí nedával. „Moderátor soutěže krásy opráskaný životem v Kristových letech bez budoucnosti a studentka vysoké školy a shodou okolností finalistka té soutěže. O deset a čtvrt roku mladší,“ napsal na začátek svého vyznání s tím, že kurzy na to, že jejich láska nedopadne, byly vysoké. „Jaké zděšení muselo panovat v její rodině – dvakrát rozvedená mediální tvář s nejasnou pověstí. Jaké pochyby v té jeho – studentka a modelka, která může okouzlit kohokoliv. Jak snadná a blízká je myšlenka zlomených srdcí. Krach byl jednoznačně ve výhodnějším kurzu všech příčetných bookmakerů,“ dodal Libor Bouček.

Vše nakonec dopadlo jinak. Libor Bouček po boku Gabriely posledních 10 let jen září a společně vybudovali krásnou rodinu a mají dvě děti. „Vydali jsme se ale neohroženě na společnou cestu. Vybaveni nadhledem, inteligencí, adekvátním sebevědomím, pochybnostmi, důvěrou, humorem, skepsí, optimismem, ale hlavně láskou,“ napsal dojemně Bouček, který je na vztah a svou rodinu hrdý.

„Vysmáli jsme se skepsi i vlastním pesimismům. 10 let žijeme ve snu, který se stal realitou. Dekádu se budíme propojeni. 10 517 760 společných nádechů. A upřímně, pořád je to jenom začátek a spousta radosti a práce před námi. Jsme neporazitelní. Spolu. Ve dvou. Protože přes lásku k naší rodině je tenhle okamžik jenom náš. Nás dvou. Děkuju a miluju. To vše, co jsme si dali, dáváme a budeme dávat,“ dodal moderátor láskyplně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám