Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Návrhářku Debbie Brown proslavily její extravagantní modely, které rádi oblékají zejména mladí umělci. Stala i dvorní návrhářkou Jana Bendiga (30). Právě v jejím modelu zpěvák vyrazil na Českého slavíka, kde došlo k incidentu s posypáním moukou.

Debbie navrhuje extravagantní kousky i pro sebe samotnou. Na Český ples si ušila metalickou róbu, která na první pohled působila na její vkus skoro až usedla. Byla ovšem poněkud zrádná. Když návrhářka pózovala u klavíru ve foyer Obecního domu, šaty se neudržely na místě, a ona tak nechtěně ukázala část ňadra včetně bradavky.

A když už jsme sledovali, jak je to se rčením o kovářově kobyle, zajímalo nás, jak se oblékly další návrhářky, které ples navštívily. Zcela plánovaně předvedla silikonem vylepšená ňadra v krajkové a velmi průsvitné róbě plzeňská návrhářka Zuzana Lešák Černá, jejíž model na ples vynesla například Taťána Makarenko. Kalhotky v průsvitné sukni zase ukázala návrhářka Vanda Janda.

Alena Wilson, jejímž krédem je oblékat reálné ženy, na sobě žádné vylepšení nemá. V pro ni netradičně červených šatech ovšem ukázala, že i ona má v oblasti dekoltu, který si ušila opravdu hluboký, co nabídnout. Nejdecentnější model pak zvolila Tereza Sabáčková, která aktuálně oblékla Michaelu Gemrotovou do jejího nového klipu.

Související témata:
Debbie Brown
Zuzana Lešák Černá

Reklama

Další články

Načítám