Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Studený leden vyměnila za krásné počasí v exotice. Veronika Kopřivová (33) zabalila kufry a odletěla na dovolenou do daleké Kostariky. Pobyt v Karibiku si užívá nejen poznáváním přírody, ale také na pláži.

Odtud blondýnka svým fanouškům poslala také odvážný pozdrav. Na břehu moře nespoutaně odhodila vrchní díl plavek a nechala se zvěčnit nahoře bez. Před objektivem pózovala tak, aby nebylo vidět poprsí, předvedla ale pozadí.

Na dovolené Veronika netráví čas jen opalováním nahoře bez, ale poznává místní krajinu. Hned v prvních dnech vyrazila do národního parku. „Koupačka ve vodopádu byla boží! Pokračovalo to procházkou v Arenal Volcan National parku a zakončení dne v přírodních termálech v pralese,“ pochlubila se modelka.

Kopřivová, která dříve chodila s hokejistou Jaromírem Jágrem a poté s modelem Miroslavem Dubovickým, má se druhým jmenovaným dvouletou dceru Ellu. V loňském roce však oznámila, že jejich vztah nevydržel. I tak zůstali přátelé a Vánoce kupříkladu slavili pohromadě. S kým blondýnka vyrazila na lednovou dovolenou, zatím neprozradila.

Reklama

Další články

Načítám