Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Matěj Ruppert a Tereza Černochová (40) si v rámci festivalu Mattoni Grand Prix vyzkoušeli před odborným i laickým publikem své barmanské dovednosti. Jak jim to šlo při míchání drinků, se můžete podívat v našem videu.

Matěj, který připravoval Mojito s mícháním nápojů příliš velkou praxi nemá. „Takhle jsem míchal drink podruhé nebo potřetí v životě. Je taky pravda, že jsem si to mimo soutěž trošku ulehčil, že jsme s panem profesionálním barmanem vybrali drink, který jsem alespoň trošku znal. Dokážu si představit, že bych to chvíli dělal, ale je mi jasné, že celý večer míchat drinky musí být neskutečná dřina," přiznal zpěvák.

Stejné role se se šarmem ujala i Tereza Černochová, která mimo jiné prozradila, že největší problém měla zapamatovat si postup při míchání. Jejich nealkoholické výtvory pak ochutnaly a hodnotily maminky Míša Maurerová a Ester Janečková. Obě byly velmi spokojené. „V Matějově drinku bylo tolik cukru, že mi křoupal mezi zoubkama a já tak jedla a pila zárověň,“ zhodnotila Matějův nápoj Míša.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám