Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dva roky před sedmdesátkou jede zpěvák Stanislav Hložek (69) pořád na plné pecky. "Říkal jsem si, že s věkem trochu uberu, ale mám pocit, že jedu jak horská dráha," řekl Super.cz Standa, který spolu se synem Matyášem Hložkem (30) vystupoval na Andělovi mezi zdravotníky v Náchodě a hned mířil na vystoupení v Mostě.

"Přes léto hraju určitě dvakrát nebo třikrát do týdne. Jsem hodně pracující důchodce, ale potřebuju makat, protože zrovna předěláváme střechy a ten materiál dneska není zrovna za pakatel, natož řemeslníci. Není to sranda. Rekonstruujeme dům na Moravě a chalupu," upřesnil. A kde bere tolik energie? "Hlavně ve spánku. Když se zpěvák pořádně nevyspí, nezazpívá ani hoří. A zdraví mi naštěstí slouží," vysvětlil.

V náchodském divadle se Standa vystřídal se svým bývalým pěveckým souputníkem Petrem Kotvaldem. A fanynky jejich společného vystupování se mají nač těšit. "Letos jsem ho sice viděl jenom jednou, ale brzy se potkáme. Budeme dělat Lucernu, 19. prosince vzpomínkový koncert na Hanu Zagorovou. Tam bychom spolu měli zpívat písničku Můj čas a možná ještě Černého páva," prozradil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám