Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V pátek mu celé odpoledne zvonil telefon z nejrůznějších médií, aby zavzpomínal na kolegyni Hanu Zagorovou (†75), ale nebyl schopen ho vzít. Pro zpěváka Stanislava Hložka (69) nebyla zpěvačka pouze blízkou kolegyní, ale i jednou z nejbližších kamarádek.

"Táta i máma byli z Hančiny smrti hodně skleslí. Byla jejich hodně blízká osoba, i já si ji pamatuju celý svůj život. Ne že by se vídali každý týden, ale byli tady pro sebe," řekl Super.cz jejich syn Matyáš Hložek (30), který aby maminku rozptýlil, vzal ji s sebou na vyhlášení soutěže krásy Muž roku, kterou sám před pěti lety vyhrál.

"Štefan a Hanka jim byli i za svědky na svatbě, kdy už jsem byl na světě, byl mi asi rok a doma máme fotky, jak mě drží jako ročního chlapečka v náručí. Štefan šel za svědka mamce, Hanka tátovi," doplnil Matyáš, s jehož rodiči Zagorová pravidelně komunikovala, i když už byla hodně nemocná. "Pořád věřila, že si s tátou ještě zazpívá," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám