Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dost bylo kostýmků, sukní a šatů! I první dáma potřebuje oddych od oficiálních, a mnohdy docela škrobených akcí, které coby manželka prezidenta musí absolvovat. Naštěstí si i přes náročný program Eva Pavlová umí najít čas na svoje koníčky. Jedním z nich je i lyžování!

Choť Petra Pavla proto vyrazila k našim východním sousedům, aby si tu užila trochu zimních radovánek, na které je Česko kvůli téměř jarnímu počasí dosti skoupé.

„Vítr mě na chvíli odvál za trochou sportu do Vysokých Tater. Doporučuji všem, aby si našli čas na své koníčky, na to, co je baví. A když není to správné počasí? Všude kolem nás se přece skrývají místa plná krásy, jen je musíme najít,“ nechala se slyšet první dáma, která byla z výletu za hranice (ne)všedních dní nadšená.

Radost neskrývali ani její fanoušci v Česku i na Slovensku, kde si její „civilní“ , ale o to milejší návštěvy náramně považovali. Už teď se těší na chvíli, až je Pavlová zase navštíví. To bude jistě brzy, protože utužovat vztahy se sousedy, to se prostě musí!

Další články

Načítám