Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle bylo velké překvapení i pro samotného zpěváka Radka Bangu (42). Na křest jeho nové desky Nic není nemožné totiž vedle dalších hostů přesně v duchu jejího názvu dorazila první dáma Eva Pavlová. „Seznámili jsme se při prezidentské kampani, ale měla už tehdy ráda moji hudbu a už měla i moji knížku,“ vysvětloval zpěvák.

Jeho sólovou tvorbu podporuje řada známých tváří, mnozí se stali i aktéry videoklipu k titulní písni alba. Proto vlastně nebyla účast Evy Pavlové tak překvapivá. „Stali jsme se přáteli a strašně si vážím toho, že dorazila. Vůbec jsem to nečekal a udělalo mi to strašnou radost. Jen nechtěla, aby mi ubírala pozornost,“ řekl Super.cz Radek, jehož přišli podpořit i kamarádi, kolegové a také rodina jeho manželky Veroniky. S tou svojí se totiž příliš nestýká.

„Je to tak, ale to tak v životě prostě je. To, že je někdo rodina, neznamená, že budete automaticky fungovat. Tak to není. Bavím se s mojí ségrou, se kterou jsme spolu drželi odmalička. S tátou se nevídám vůbec. Ale kdyby žila máma, tak by tady určitě dneska seděla,“ svěřil se Radek.

Ten na křtu vedle alba představil i další nový videoklip k písni Otázky, která je na téma nepříjemných dotazů, na něž se lidem vůbec nechce odpovídat. Takže jsme mu také jeden z nich položili. Není už čas na to, aby s manželkou založili rodinu? „Dítě chci, jsme tomu nakloněni, ale nemáme na to čas. Už si říkáme, že bychom měli zvolnit, abychom měli čas i na sebe. Nemám rád, když jsou věci nepřipravené, chci mít nad životem kontrolu, což často nejde. Ale když to jde, tak se snažím,“ uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám