Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fakt, že Tomáš Klus (37) s manželkou Tamarou (36) o víkendu vyrazili na propalestinskou demonstraci, pořádně namíchl moderátora Jana Tunu. Věnoval mu poté pár „milých“ slov, které si za rámeček nedá. Jak zpěvák reagoval?

„Gaza je kouzelným zrcadlem světa, podíváme-li se do něj, anebo ne. Řekne nám, jaká ne/bude naše budoucnost,“ napsal si na Instagram Klus, který na zmíněné akci se svou chotí nejen promluvil, ale i zazpíval.

„Děkuju za tvou neochvějnou víru v lásku a dobré srdce světa, jsi moje největší hrdinka,“ poděkoval manželce.

Známého moderátora dojemná slova díků moc neobměkčila. „Kopeš za odporné teroristy, Tomáši! Vojenský vůdce palestinského hnutí Hamás Muhammad Díf oznámil, že skupina zahájila vojenskou operaci proti Izraeli. Řekl to poté, co do Izraele pronikly skupiny teroristů z Pásma Gazy, které podle médií unášejí vojáky i civilisty. V ulicích měst na jihu země se bojuje a na Izrael létají salvy raket, Hamás tvrdí, že jich vypálil několik tisíc. Až ti někdo vlítne do domu a bude uřezávat hlavy tvým dětem, necháš ho být a zazpíváš mu písničku?!“ reagoval Jan Tuna.

Po jeho slovech nejen fanoušci Kluse s napětím čekali na to, jak zpěvák zareaguje. Nenechal se vyvést z míry a názor na věc rozhodně nezměnil.

„Honzo, kopu za děti a ženy, kterých tam umírá tolik, že mi puká srdce. Ta slepá zášť je ohromná a já bych stál za kýmkoli, komu by se takové příkoří dělo. Jen se ptám, jestli nás tady zajímá příčina, nebo jen chceme ohněm hasit následek? Militantní křídlo Hamás je z 90  procent tvořeno sirotky, kteří přišli o své rodiče právě takovým uplatňováním práva na obranu. Tím se tady ale nikdo nezabývá,“ opáčila hvězda seriálů Zoo a Zalez do spacáku.

„Zkus na to taky kouknout bez předsudků a neházet lidi do pytle podle toho, odkud jsou, v co věří nebo kdo jim vládne. Zrovna tobě by to slušelo,“ doplnil Klus.

Tunovi následně došla slova. Hudebníkovi proto poslal reakci v podobě líbajícího smajlíka…

Reklama

Další články

Načítám